Tadı Damağınızda Kalacak Tad

Lezita, hayata lezzet ve kolaylık katan bir yeni ürünü daha tüketicilerle buluşturuyor. Lezita’nın uzmanlığında özel tekniklerle hazırlanan “Lezita ‘Aç Ye’ Izgara Dilimli Piliç Fileto”, iştah açan ızgara izleri, harika lezzeti v

Tadı Damağınızda Kalacak Tad

Hayatın yoğun temposunda, yemek hazırlamaya vakit bulamayanların yardımına Lezita yetişiyor. Lezzetli, sağlıklı ve inovatif piliç ürünlerindeki uzmanlığıyla sektörün lider markalarından biri olan Lezita, yeni bir ürün seçeneğini daha tüketicilerle buluşturuyor. 

 

Eşsiz bir kıvama kavuşması için özel tekniklerle yumuşatılıp baharatlarla karıştırılan, gözlere ziyafet çekmesi için ızgara izi verilerek pişirilen “Lezita ‘Aç Ye’ Izgara Dilimli Piliç Fileto”, piliç eti severlere sunuluyor. 

 

Yüksek protein değeriyle dikkat çekiyor

 

Yemek sırasında ağızda hemen dağılan yumuşak bir ürün olan “Lezita ‘Aç Ye’ Izgara Dilimli Piliç Fileto”, gerçek göğüs etinden hazırlandı. Lezzetinin yanı sıra yüksek protein değeriyle de dikkat çeken bu yeni ürün, ister soğuk ister sıcak olarak servis edilerek tüketicilerin hayatına büyük kolaylık katıyor. 

 

Farklı damak zevklerine hitap ediyor

 

Sıcak yaz günlerinde öğünleri hafif bir şekilde geçiştirmek isteyenler, “Lezita ‘Aç Ye’ Izgara Dilimli Piliç Fileto”yu ambalajından çıkarır çıkarmaz, soğuk salatalarda, soğuk sandviçlerde pratik bir şekilde tüketebiliyor. Piliç etini sıcak sevenler ise fırında veya tavada ısıtarak iştah açan ızgara kokusu eşliğinde gerçek fileto göğüs etinin keyfini çıkarabiliyor. Ayrıca bu özel ürün, yine sıcak olarak makarnalara çok yakışıyor. Fonksiyonel bir ürün olan “Lezita ‘Aç Ye’ Izgara Dilimli Piliç Fileto”, sulu yemek yapımında da kullanılarak pratiklik sağlıyor. “Lezita ‘Aç Ye’ Izgara Dilimli Piliç Fileto”, 120 gr’lık kolay açılan ambalajıyla lezzet severlerin beğenisine sunuluyor.


Tarih: 30.08.2018 10:59
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Perşembe 26.6 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.