Tanrıverdi: Komşusu açken tok yatan bizden değildir

YOYAV Genel Başkanı olarak konuşma yapan Hüseyin Tanrıverdi: “Komşusu açken tok yatan bizden değildir.” Hadis-i Şerif’inin muhatapları olarak, yoksul, aç ve açık nerede ise yardım elini uzatıyoruz, uzatmalıyız" dedi.

Tanrıverdi: Komşusu açken tok yatan bizden değildir

NESİBE TÜKEL

YOKSULLARA YARDIM VE EĞİTİM VAKFI YOYAV’IN 36. HİZMET SEZONU AÇILIŞ PROGRAMI

Genel Başkan Yardımcıları Celal Yıldız ve Mehmet Keskin, 4 Ekim 2023 tarihinde, Sendika Kurucu Başkanı ve 22,23 ve 24. dönem AK Parti Milletvekili HÜSEYİN TANRIVERDİ ‘nin Genel Başkanı olduğu, Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı’nın (YOYAV), 36. hizmet sezonu açılış programı yapıldı.

Düzenlenen programa Genel Başkan Yardımcılarının yanı sıra; Kurucu Başkanı ve YOYAV Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, TBMM İdare Amiri ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Devlet Sert, İçişleri eski Bakan Yardımcısı ve Vali Mehmet Ersoy, 20. dönem Milletvekili İbrahim Ertan Yülek, Prof. Dr. Nesimi Yazıcı, Müteşebbis Gelişim Vakfı Başkanı Nurettin Odaklı, YOYAV Vakfı Kurucusu Merhum Dr. İbrahim Ateş’in muhterem eşi, Öz Güven-Sen Genel Başkanı Ömer Yılmaz, Genel Sekreterimiz Fatma Özçelik ,Genel Sekreter Yardımcısı ve Öz İnşaat-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriya Koca, Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Recep Dere, Ankara 5 No’lu Şube Başkanı Sinan Yılmaz, Genel Denetleme Kurulu Üyesi Gaye Polat, dernek-vakıf başkanları ile YOYAV’a gönül verenler katıldı.

Sendikanın YOYAV Vakfı ile bağlarının uzun yıllar öncesine dayandığını belirten Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız ve Mehmet Keskin, kurulduğu günden bu yana azimle ve kararlılıkla yoksullara el uzatan YOYAV’nın yeni hizmet döneminin hayırlı olmasını temenni etti.

YOYAV Genel Başkanı olarak konuşma yapan Hüseyin Tanrıverdi ise; “Tüm insanlığın ve ülkemizin en temel sorunlarından biri olan yoksulluğun azaltılması için toplumun her kesiminin duyarlı olması gerekmektedir. Yoksulluk, toplumsal huzurumuzu bozan birçok sosyal problemin kaynağıdır.  “Komşusu açken tok yatan bizden değildir.” Hadis-i Şerif’inin muhatapları olarak, yoksul, aç ve açık nerede ise yardım elini uzatıyoruz, uzatmalıyız ve uzatmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Medya90


Tarih: 06.10.2023 02:48
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.