Temizlik operasyonu

Çevre dostu projelerle örnek çalışmalara imza atan Kepez Belediyesi

Temizlik operasyonu

 Kepez Belediyesi, Göçerler ve Altıayak Mahallelerinde yaptığı temizlik çalışmaları ile mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü. Vatandaşların ihbarını değerlendiren ekipler, istiflenen çöpleri kepçe yardımıyla kamyonlara taşıyarak, çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırdı. 

Çevre dostu projelerle örnek çalışmalara imza atan Kepez Belediyesi, daha temiz bir doğa için vatandaşlardan gelen her türlü ihbarı değerlendiriyor. Kepez Belediyesi, çevre sağlığı ve halkın huzuru için yürüttüğü çalışmalar kapsamında, mahalle sakinlerinin şikayetleri doğrultusunda gerekli her türlü önlemi alıyor. Göçerler Mahallesi 3412 Sokak ve Altıayak Mahallesi 8091 sokaktan gelen ihbarlar üzerine belediye ekipleri, bildirilen adreslerde temizlik operasyonu gerçekleştirdi. Temizlik operasyonu öncesinde, belediye ekipleri bölgeye giderek, incelemelerde bulundu. Çöp yığınları ile karşılaşan ekipler, çevre kirliliğine neden olan vatandaşlara hem yazılı, hem de sözlü uyarılarda bulundu. Kepez Belediyesi ekipleri, belirlenen tarihe kadar kaldırılmayan çöpler üzerine ihbar adreslerinde temizlik çalışması başlattı. Çevre Sağlığı Zabıtası gözetiminde, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince her iki mahallede aynı gün yürütülen çalışmalarda, çevre ve görüntü kirliliğine neden olan çöpler titizlikle toplandı. İstiflenen çöpler, kepçe yardımıyla kamyonlara taşınarak, çevre ve görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı. Kepez Belediyesi, Göçerler ve Altıayak Mahallelerinde yaptığı temizlik çalışmaları ile mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü.

Kepez Belediyesi, çevrenin korunması ve temiz tutulması için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürmeye devam edecek.

 


Anahtar Kelimeler: Temizlik operasyonu
Tarih: 10.06.2024 15:16
  • Salı 32.6 ° / 24.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.8 ° / 27 ° Güneşli
  • Perşembe 35.9 ° / 25.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.