Tüm İlişkilerini Kesecekler

Türk Eğitim-Sen Esenyurt ilçe Başkanlığı olarak, promosyon ihalesindeki düşük teklifler nedeniyle bankalarla maaş dışında tüm ilişkileri kesme kararı aldıklarını duyuruldu.

Tüm İlişkilerini Kesecekler

Tüm İlişkilerini Kesecekler

Türk Eğitim-Sen Esenyurt ilçe Başkanlığı olarak, promosyon ihalesindeki düşük teklifler nedeniyle bankalarla maaş dışında tüm ilişkileri kesme kararı aldıklarını duyuruldu.

Türk Eğitim Sen Avcılar ilçe Başkanlığı sosyal medyada yazılı bir şekilde açıklamada bulundu. Sendikanın çalışanlarının, bankalardaki işlemlerini iptal ederek, maaş dışında bir işlem yapılmayacağı kararı alındığını, Türk Eğitim çalışanlarından  destek beklediğini, belirtti.

Türk Eğitim-Sen

Türk Eğitim-Sen, 18 Haziran 1992'de kurulmuş olan ve Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri iş kolunda faaliyet gösteren bir sendika olup tam adı Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası’dır.

“Banka Promosyonu İhalesi”

Türk Eğitim-Sen Esenyurt ilçe Başkanlığı olarak, promosyon ihalesindeki düşük teklifler nedeniyle bankalarla maaş dışında tüm ilişkileri kesme kararı aldık. Kasım’da yapılan banka promosyonu ihalesinde, bankaların eğitim çalışanlarına verdikleri teklifler beklentinin çok altında kalmıştır. "Personel sayısı Esenyurt ’tan az olan birçok yerde ayni bankalar rekor üstüne rekor kırarken, Esenyurt ’ta ise emekli promosyonu kadar bile teklif vermeden bazı bankalar ihaleden çekildiler.

 

 

 

“İlişkileri bitirmek”

“ Türk Eğitim-Sen Avcılar ilçe Başkanlığı olarak bankalardaki ek hesap, kredi kartı, otomatik ödeme talimatlarını, para transferlerini iptal etme, promosyon ihalesindeki düşük teklifler nedeniyle bankalarla maaş dışında tüm ilişkilerini kesme kararı aldık."

Bu sebeple 14 Aralık 2022 Çarşamba günü Halk Bankası Esenyurt şubesi önünde saat 14.00'te tüm kartlarımız kapatma ve bankamatik kartlarımızı kırma eylemi gerçekleştirilecektir. Tüm Eğitim çalışanı arkadaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. 

Açıklamasıyla tüm çalışan arkadaşları da destekleme için davette bulundu.


Anahtar Kelimeler: tüm ilişkilerini kesecekler
Tarih: 13.12.2022 19:15
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.