ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILDI

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILDI

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILDI

Bilecik Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk’ü anma programları kapsamında ‘’Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar’’ adlı konser gerçekleştirildi.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen konserde, Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi eğitmenleri, izleyenlere keyifli bir konser sundu.
Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, il genel ve belediye meclis üyeleriyle çok sayıda davetli, konseri büyük bir ilgiyle takip etti.
Konser sonunda orkestrada yer alan eğitmenler ile Harun Atapay’a çiçek takdim eden Başkan Melek Mızrak Subaşı, düzenlenen performans dolayısıyla teşekkür etti. 
Sevgili ekip arkadaşlarımız harika bir konser verdiler. Ben de büyük bir keyifle bazen de tatlı bir hüzünle takip ettim. Konserimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Tabi ki Ata’mızı şarkılarla anmakla birlikte onun ilke ve devrimleriyle hatıralarına anlamak ve anlatmak gerekir. Bilecik’imizde de birçok programda Ata’mızı andık. O hep var olsun. Sözlerimizde ve nağmelerimizde yer alsın, hayatımızda olsun.’’ İfadelerini kullandı.
Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar konseri, Başkan Subaşı ve eğitmenlerin hatıra fotoğrafları çektirmesiyle sona erdi.


Bilecik,Bilecik Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 13.11.2023 13:09
  • Pazartesi 36.7 ° / 25.4 ° Güneşli
  • Salı 36 ° / 25.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33 ° / 24.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.