UMFED SANDIKLI DERNEĞİNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

UMFED SANDIKLI DERNEĞİNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

UMFED SANDIKLI DERNEĞİNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

Mehmet Yıkıldım başkanlığındaki Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu (UMFED) Sandıklı ilçesi heyeti, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede, uyuşturucuyla mücadele konusunda iş birliğini güçlendirmek ve yerel düzeyde etkili stratejiler belirlemek amacıyla fikir alışverişinde bulunuldu.

Heyetin ziyaretinde, uyuşturucuyla mücadeledeki güncel sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. UMFED Sandıklı ilçe Başkanı Mehmet Yıkıldım, federasyonun yereldeki çalışmaları hakkında bilgi verirken, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, yerel yönetim olarak bu mücadeleye destek sağlama konusundaki kararlılığını dile getirdi.

Görüşme sonrasında taraflar, uyuşturucuyla mücadelede daha etkili adımlar atabilmek ve toplumsal bilincin artırılması için iş birliği yaparak ortak hareket etme noktasında fikir birliğine vardılar. Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl bu konuda ellerinden ne gelirse yaparak uyuşturucu ile kararlıkla mücadeleye hazır olduklarını yineleyerek, bu nazik ziyaret için heyete ayrı ayrı teşekkür etti.

UMFED Sandıklı ilçe Başkanı Mehmet Yıkıldım ve dernek üyelerinden oluşan heyet Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’e kendilerine şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de verdikleri destek sözünden dolayı teşekkür ettiler.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 09.12.2023 12:58
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.