Yollar güvenli hale getiriliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike’de asfalt çalışması tamamlanan Atatürk Caddesi’nde yol çizgi çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir ekipleri Kumluca’da da trafik güvenliği için kör noktalara ayna yerleştirdi.

Yollar güvenli hale getiriliyor

Finike merkezde bulunan Atatürk Caddesi’nin altyapı çalışması ve asfalt çalışmalarını tamamlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, son olarak yolda çizgi çalışması da yaptı. Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri 4 km boyunca yolda çizgi boyaması yaptı. Bölgede tamamlanan üstyapı çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri de yol çevresinde peyzaj düzenlemeleri gerçekleştiriyor. 

TRAFİK GÜVENLİĞİ İÇİN KASİS KONULDU

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de olası kazaları engellemek, yayaların ve öğrencilerin güvenli bir şekilde yürümelerini sağlamak, okula giriş ve çıkışlarını güvenli hale getirmek için Finike ilçesi Turunçova Mahallesinde bulunan Bağyaka Şehit Turgut Burkay Korkmaz İlköğretim Okulu'nun önüne hız kesici kasis yaptı. Yuvalı Mahalle girişine de kasis yapılarak, hızdan kaynaklanabilecek olası trafik kazalarına karşı önlen alındı.

KÖR NOKTALARA AYNA KONULDU

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilçede trafiği güvenli hale getirmek için ayna montajı da gerçekleştirdi. Finike ilçesinde Hasyurt, Kızılca ve Eski mahalle yollarında bulunan kör noktalara trafiğin düzeni can ve mal kaybının yaşanmaması için 3 adet trafik aynası monte edildi. Kumluca ilçesinde de vatandaşlardan ve sürücülerden gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç duyulan noktalara ayna konuldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Yollar güvenli getiriliyor
Tarih: 29.05.2024 12:34 Güncelleme: 29.05.2024 12:36
  • Pazartesi 34.1 ° / 25.4 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 24.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 33.9 ° / 27 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.