YUNUSEMRE VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞUYOR

Yunusemre Belediyesi, bünyesinde kurduğu ikinci el eşya mağazasında bağışlanan eşyaların bakımını yaparak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Yapılan hizmetten bugüne kadar birçok ihtiyaç sahibi vatandaş yararlandı.

YUNUSEMRE VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞUYOR

Sosyal belediyecilikte önemli çalışmalara imza atan Yunusemre Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yaptığı hizmetleri sürdürüyor. Bünyesinde kurduğu ikinci el eşya mağazasına bağışlanan eşyaların bakımını yaparak ihtiyaç sahiplerine ulaştıran belediye, duyarlı vatandaşların ikinci el eşya bağışlarını bekliyor. Eşyalarını bağışlamak isteyen vatandaşlar, 444 62 09 numaralı çağrı merkezini arayarak ya da Yunusemre Belediyesi’ne gelerek bizzat başvuruda bulunabilir. Bu hizmetten faydalanan vatandaşlar, iyi gününde olduğu gibi kötü gününde de yanında olan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti. 

 


Manisa,Yunusemre Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 03.01.2024 14:07
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.