YÜZLERCE GENCE BALIK EKMEK İKRAM EDİLDİ

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlere balık ekmek ve içecek ikram etti.

YÜZLERCE GENCE BALIK EKMEK İKRAM EDİLDİ


 

BALIKÇI KENAN İKİ GÜN BOYUNCA GENÇLERE BALIK EKMEK İKRAM ETTİ


 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yılı kutlamaları kapsamında Beylikdüzü Türkiye Deniz Canlıları Müzesi tesislerinde öğrencilere balık ekmek ve içecek ikram edildi. Yüzlerce öğrencinin buluştuğu etkinlik adeta şölene dönüştü.

GENÇLER TÜRKİYE’NİN GELECEĞİDİR

Bölgedeki okullarda okuyan öğrenciler Beylikdüzü Türkiye Deniz Canlıları Müzesi tesislerinde bir araya geldi. Gençlerin bayramını kutlayan müze kurucusu Balıkçı Kenan Balcı yüzlerce gence balık ekmek ikram etti. Programda konuşan Balcı şu ifadeleri kullandı, “Gençler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nız kutlu olsun. Sizler Türkiye’nin geleceğisiniz. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizi sizlere emanet etti. 19 Mayıs Atatürk’ün ve bütün gençliğin doğduğu gündür.”

2 GÜN BOYUNCA BALIK EKMEK İKRAM EDİLDİ

 

Aşıklar eşliğinde gençlere balık ekmek ikram eden ünlü Balıkçı Kenan Balcı, “Gençlik bayramı dolayısıyla 19 Mayıs ve 20 Mayıs tarihlerinde iki gün boyunca gençlerimize balık ekmek ve içecek ikram ettik. Tesisimizde yüzlerce gencimizi ağırladık. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk bu günü gençlerimize armağan etmiştir. Denizlerimizi gençlerimize armağan etmiştir. Genç kardeşlerimiz, denizleri ve balıkları daha iyi öğrensin diye denizi ve balığı anlattık. Denizlerimizin ne kadar verimli ve güzel olduğunu anlattık. Burada eğlenceli bir gün yaşadık” diye konuştu.

DENİZLERİMİZ ALTINDAN DAHA DEĞERLİ

Denizlerimiz altından daha değerli vurgusunu yapan Balcı, “Ülkemizin üç tarafı denizlerle çevrili. Deniz bize milyonlarca, çeşit çeşit balık veriyor. Altından daha değerli. İçinde katkı maddesi olmayan doğal besin kaynağı balığı bizlere sunuyor. Bizler denizlerimizin her zaman kıymetini bilmemiz gerekiyor. Denizin suyu balık olsaydı şimdiye kadar çoktan bitmişti” dedi.

MÜZEYİ GEZDİLER BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİLER

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni gezen öğrenciler mumya balıklarla birlikte bol bol fotoğraf çektirdiler. Borsa İstanbul Anadolu Lisesi tiyatro ekibine de başarılarından dolayı madalya takan Balıkçı Kenan Balcı, ziyaret eden öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: yüzlerce gence balık ekmek ikram edildi
Tarih: 22.05.2024 10:01
  • Cumartesi 35.5 ° / 26.5 ° Güneşli
  • Pazar 33.2 ° / 24.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.2 ° / 24 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.